Jac de Groot Natuursteen
Home | Contact

blok

Bouw

Jac de Groot Natuursteen is onder meer gespecialiseerd in het verwerken van diverse marmer en granietsoorten, en natuurlijk Belgisch Hardsteen. Wij produceren in diverse materialen onder meer:


Uit geheel Europa importeren wij marmer en graniet, rechtstreeks van de steengroeven. Deze natuursteensoorten verwerken wij tot vloeren, vensterbanken, tafels etc. Tevens leveren wij
"
Linea Ambiente" vloertegels.

linea ambiente "Linea Ambiente" natuursteentegels leveren wij rechtstreeks vanaf de steengroeven in Europa bij u thuis voor de deur. Al tientallen jaren worden deze marmertegels toegepast in de burgelijke en utiliteitsbouw en combineren duurzaamheid met tijdloze uitstraling. De tegels zijn door de selectie, afwerking en maatvastheid (productie en winning in Europa) een premium-kwaliteitsproduct waar u levenslang met plezier op leeft.

 

De vloer op deze foto bestaat uit Belgisch Hardsteen Gepolijst, gecombineerd met Rouge Belge, een klassieke rode Belgische Marmer. Deze natuursteensoorten passen zowel in een klassiek als een modern interieur. vvloer hardsteen

 

schouw Een prachtige schouw, gemaakt van Portoro marmer. Een sierraad voor jaren. Een van de voorbeelden van natuursteen toepassingen in het interieur van uw woning.

De materialen zijn slechts een greep uit ons assortiment, wij leveren een TOTAALPAKKET natuursteen. Mocht u vragen hebben over de vele toepassingen van natuursteen, loop dan gerust eens binnen.