Jac de Groot Natuursteen
Home | Contact

kloostertrots

Kloostertrots

Kloostertrots Marmoline Kloostertrots "Maeslandse" Marmoline is een fris geurende glanszeep, speciaal ontwikkeld voor licht genuanceerde marmersoorten en natuursteen vloeren, zonder lijnzaadolie en vrij van chemische toevoegmiddelen of oplosmiddelen. Hierdoor bestaat er geen gevaar voor vergeling van de vloer na langdurig gebruik.

Prijs per 2 liter flacon

€ 11,50

inclusief BTW

Kloostertrots Swartoline is de meest unieke vloerzeep in zijn soort, speciaal ontwikkeld voor het onderhoud van natuursteen met een poreuze structuur.

Kloostertrots Swartoline is een fris geurende vulzeep met een hoog gehalte aan vaste stoffen, zodat de vloer snel gefixeerd wordt zonder een vetlaag achter te laten.

Prijs per 2 liter flacon

€ 11,50

inclusief BTW

Kloostertrots Blauwmix

Kloostertrots "Henegouwse Blauw-Mix" is een gecombineerde glans- en onderhoudszeep speciaal ontwikkeld voor Blauwe Belgische Hardsteen en geherwaardeerde of getrommelde natuursteenvloeren.

Bij regelmatig gebruik zorgt Kloostertrots "Henegouwse Blauwmix" voor een mooie gesatineerde glans en een verdieping van de kleur, zonder het natuurlijk aspect van Uw vloer aan te tasten.

Prijs per 1 liter flacon

€ 7,65

inclusief BTW